HCR Prinsen is klaar voor nieuwe seizoen 2019-2020... Nog vers in het geheugen gegrift staat de glorieuse overwinning van de KNBB-beker, ook al is dat alweer bijna 3 maanden geleden. “Op de vleugels van dit succes kunnen we met optimisme het nieuwe seizoen tegemoet treden. De ietwat tegenvallende prestatie in de Buffalo League met een 5e plaats in het eindklassement is inmiddels wel verwerkt. Iedereen heeft er weer zin in en zijn gemotiveerd en bevlogen om aan het nieuwe seizoen te beginnen”.

"Maar het wordt een pittig begin voor onze driebanders. Zondag thuis in Haarlo tegen Dalinga speelt Prinsen 1 met Philipoom, De Kleine, Pijl en SwertzIedereen is welkom aan de Eibergseweg in Haarlo. Zondag 8 september om 13.00 uur beginnen de eerste wedstrijden".

“We hebben een sterk team met onze kopman, wereldkampioen Dick Jaspers. Maar ook Eddy Leppens, Raymund Swertz, Anno de Kleine en Jelle Pijl zullen hun mannetje weer weten te staan. En dat geldt natuurlijk ook voor Roy Zielemans en Jozef Philipoom die een aantal keren het strijdtoneel zullen betreden... en wat dacht u van Torbjörn Blomdahl... hij zal regelmatig invallen. Een geweldig sterke persoonlijkheid en klasse speler die ons team in de breedte sterker maakt”.

De keu's en ballen zijn opgepoetst, een nieuwe pommerans en lakens vernieuwd... laat het biljartfeest maar beginnen... “Prinsen is er klaar voor”.

Ook de teams van Ellenkamp staan te trappelen om weer aan de competitie te beginnen. Maandag 2 september gaan de eerste wedstrijden van start. Kijk voor programma's, team-samenstellingen, uitslagen en standen in het menu hierboven en klik op: 'TEAMS' en klik vervolgens op 'KLIK HIER'

“Wij wensen iedereen een plezierig en sportief seizoen “, aldus voorzitter Dinand Prinsen van biljartvereniging Ellenkamp en captain van Prinsen 1.

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen
Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo
0545-261232

Klik hier voor contact formulier
Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of een beginner,
en wilt u graag lid worden van onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Volg ons op social media